Wimke

Hey! Ik ben Wimke en in 2013 ben ik een blog begonnen omdat ik zoveel ideeën heb die ik wil delen. Samen met Wopke en onze dochters Bente (2007) en Madee (2010) wonen we in IJlst. Op mijn blog deel ik leuke uittips, recepten en eenvoudige zelfmakers.

Samenwerkingen
Ik werk samen met  FLEXAMinsterDesign, Fonq en Vacansoleil. Verder heb ik blogs geschreven voor HEMA, Love Peace & Joy en Moodkids. Andere opdrachtgevers waren NOOSA Amsterdam, Mona, IXXI design, Auping, Bloemenbureau Holland, Brabantia, Marktplaats, Labello en Greetz en PSikhouvanjou. Ik ben dol op mooie samenwerkingen en doe dit alleen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen.

Sociale media
* Pinterest (+/- 95.000 volgers)
* Instagram (+/- 10.200 volgers)
* Twitter (+/- 900 volgers)
* Facebook (+/- 1600 volgers)
* En ik ben blij met mijn +/- 50.000 pageviews per maand

Samenwerken en contact
Wil je met mij samenwerken? Mail me op hallo@wimke.nl of vul onderstaand contactformulier in.