zelfmaken

Origami birds DIY

Hij lijkt misschien heel gemakkelijk, maar valt dat even vies tegen! Op Pinterest staan zat van beschrijvingen hoe je deze origami mus moet maken. Maar ik bleef al steken bij stap 5 (bekijk hieronder). Dus ben ik op youtube gaan zoeken naar ‘how to fold an origami bird’. Aan de hand van deze video was mijn eerste vogel een feit en er volgde al snel een hele familie. Maar ik heb hem ook even stapsgewijs voor je uitgewerkt op foto, misschien lukt het jou wel :).

Het resultaat is geweldig. Je kunt ze bij een klein cadeautje geven of als decoratie in de kamer zetten. Heb jij deze vouwkunst ook toegepast? Deel je foto op de Instagram en of Facebook en tag me hierin. Dan kan ik ook jullie mussen bewonderen.

Groetjes

Wimke

Origami birds DIY #DIY #zelfmaken #origami

Vond je het blog leuk om te lezen? Deel hem gerust ๐Ÿ™‚

Andere blogs...

Geen reacties

Laat een reactie achter

Sharing is Caring

Vond je het blog leuk om te lezen? Deel hem gerust :)