Bloemen en planten

Keukenchrysanten

Jarenlang haal ik bij onze plaatselijke bloemist een mooi boeket bloemen van verschillende soorten bij elkaar. Ze hoeven niet op 1 dezelfde lengte te worden afgesneden, maar een lekker rommelig boeket. Wanneer er een bloem is uitgebloeid, haal ik hem er tussenuit en vul het boeket weer aan met nieuwe bloemen. O ja en ik ververs regelmatig het water, dan gaan de bloemen langer mee.

Maar wat kan ik vrolijk worden van de golden oldiesbloemen, Chrysanten. Dit zijn overigens Momoko Chrysanten, nog mooier. Een mooie volle roze bol, oersterk en zo gezellig. Omdat onze witte keuken ook wel wat kleur kan gebruiken staan ze op het aanrecht.

Bloemen welke ook geen verdere opsmuk nodig hebben zijn: Tulpen, Ranonkels, Dahlia’s, Craspedia’s en Anemonen. Probeer het maar eens! Super sfeerverhogend en tijdbesparend.

Doei

Vond je het blog leuk om te lezen? Deel hem gerust 🙂

Andere blogs...

Geen reacties

Laat een reactie achter